Οι συνεδρίες  Bowtech είναι εβδομαδιαίες. Πρόκειται για  μια ευχάριστη και χαλαρωτική διαδικασία που απολαμβάνουν όλοι οι δέκτες.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

Η πρώτη συνεδρία διαρκεί συνήθως 1 1/2 ώρα καθώς συμπεριλαμβάνει την λήψη και την καταγραφή του ιστορικού.  Η διάρκεια των επόμενων συνεδριών, εξαρτάται από το είδος του προβλήματος και το πρωτόκολλο που ακολουθούμε κάθε φορά. Ο χρόνος μπορεί να κυμανθεί από 30′ εως και 50′ καθαρής συνεδρίας bowtech. 

Στηn 1η συνεδρία  bowtech, γίνεται μια εξισορρόπηση του σώματος η οποία αφορά όλο το σώμα, από τον αυχένα μέχρι και τα πόδια! Αυτό γίνεται για να δώσουμε στο σώμα το ερέθισμα που χρειάζεται και  να έρθει σε ισορροπία ώστε να αρχίσει η αυτοίαση. Οι περισσότεροι νιώθουν σημαντική ανακούφιση από την 1η κιόλας συνεδρία.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ο δέκτης παραμένει ντυμένος με ελαφριά και άνετα ρούχα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι του μασάζ βιώνοντας μια απόλυτα χαλαρωτική αλλά και συνάμα θεραπευτική εμπειρία! Δεν χρησιμοποιούμε λάδια παρά μόνο τα χέρια μας.

Οι κινήσεις είναι απαλές και δεν πρέπει να δημιουργούν πόνο. Ανάμεσα από τις κινήσεις γίνονται μικρά διαλείμματα  2-3′  ώστε να δώσουμε τον χρόνο να περάσει το μήνυμα στο σώμα μέσω του νευρικού συστήματος και της περιτονίας και να δούμε πως θα αντιδράσει. Σε κάποιες τεχνικές απαιτείται μεγαλύτερο διάλειμμα. Το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα ενεργοποιείται και επιφέρει στον δέκτη αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης. 

Πολλοί επιλέγουν το Bowtech ως μέθοδο συναισθηματικής απελευθέρωσης από ένταση, άγχος και κατάθλιψη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η μέθοδος έχει γενικά πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας . Σε άλλες περιπτώσεις προσφέρει  οριστική ή μακροχρόνια απαλλαγή από το πρόβλημα που απασχολεί τον δέκτη και σε άλλες περιπτώσεις σημαντική ανακούφιση και βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Το μικρό ποσοστό αποτυχίας που έχει εξαρτάται  από: την ηλικία, το πόσο βεβαρημένος και τοξινωμένος   είναι ο οργανισμός, το πόσο βοηθά και ο ίδιος ο δέκτης στην αποκατάσταση, πόσα χρόνια έχει το πρόβλημα και αν λαμβάνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, (πχ κορτιζόνη) ποια είναι η αιτία του κλπ

Δοκιμάστε την τεχνική Bowtech και δείτε την ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο.
Ζήστε χωρίς πόνους και φλεγμονές και απολαύστε την υγεία σας!

Εξετάσεις και ιατρική γνωμάτευση είναι επιθυμητά. Μην παραμελείτε την αγωγή του γιατρού σας  εάν υπάρχει.  Αλλαγή ή διακοπή της φαρμακευτικής σας αγωγής,  γίνεται μόνο σε συνεργασία  με τον θεράποντα ιατρό σας. Το Bowtech είναι μια συμπληρωματική τεχνική “¨δια χειρός” και όχι εναλλακτική της συμβατικής ιατρικής. Δείτε την αποποίηση ευθύνης.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το Bowtech δεν είναι φυσικοθεραπεία, χειροπρακτική, μασάζ, δεν γίνεται δακτυλοπίεση ή εντριβές  και δεν μοιάζει με καμία από τις γνωστές μεθόδους χειροθεραπείας.

Αν έχετε σύσταση από τον θεράποντα ιατρό σας να κάνετε Φυσικοθεραπείες, ολοκληρώστε τις συνεδρίες Φυσικοθεραπείας και μια εβδομάδα μετά μπορείτε να δοκιμάσετε το Bowtech αν επιθυμείτε. Παρακαλώ ενημερώστε τον γιατρό σας για τις συνεδρίες Bowtech εάν έχετε βαρύ ιστορικό.