Στη πρακτική εφαρμογή του Bowtech έχουμε ειδικό πρωτόκολλο το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες με προβλήματα γονιμότητας όπως και σε γυναίκες με προβλήματα της έμμηνου ρύσεως (ακανόνιστος κύκλος, πρόωρη εμμηνόπαυση, δυσμηνόρροια, ολιγομηνόρροια κλπ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Το Bowtech ΔΕΝ αντικαθιστά την ιατρική διάγνωση, αντιμετώπιση και καθοδήγηση αλλά λειτουργεί μόνο συμπληρωματικά και υποβοηθά.

Σε ποιες απευθύνεται:

  •  Στις περιπτώσεις εκείνες όπου ο γιατρός σας έχει δώσει ένα χρονικό περιθώριο ώστε να προσπαθήσετε μόνοι σας να συλλάβετε, μπορείτε να συμπεριλάβετε και το bowtech στην προσπάθεια αυτή.
  • Εάν έχετε κάνει αρκετές εξωσωματικές χωρίς επιτυχία, ή ακόμα και αν θα κάνετε την πρώτη σας IVF, αξίζει να δοκιμάσετε το bowtech νωρίτερα ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος.

Η συνεδρίες είναι προτιμότερο να γίνονται ταυτόχρονα και στον σύζυγο/σύντροφο.

Στην Ελλάδα το bowtech δεν έχει χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα σε περιπτώσεις υπογονιμότητας, αναφέρονται όμως δείγματα από άλλες χώρες οπού εφαρμόζεται συχνά με πολύ καλά αποτελέσματα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι φαίνεται να επιφέρει φυσική σύλληψη, σε περιπτώσεις όπου έχει δοθεί ο χρόνος από τον γιατρό ώστε να προσπαθήσει το ζευγάρι μόνο του. Σε περιπτώσεις όπου η εξωσωματική είναι επιβεβλημένη, θεωρώ πως κυρίως προετοιμάζει στο σώμα ώστε η μέθοδος (IVF)  να έχει ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

 Το bowtech ως ολιστικό σύστημα αυτοθεραπείας, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας του σώματος, προάγει την ηρεμία μέσω του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, ενεργοποιεί και δυναμώνει την περιοχή της λεκάνης μέσα στην οποία βρίσκονται τα αναπαραγωγικά όργανα, επιδρά στο ορμονικό σύστημα, αποτοξινώνει μεσώ των λεμφικών διαδικασιών.

Εάν βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή για προσπάθεια IVF , οι λεμφικές διαδικασίες πρέπει να αποφεύγονται καθώς θέλουμε τα φάρμακα να δράσουν στον οργανισμό και όχι να τα διώξουμε από το σώμα. Η αποτοξίνωση από τα φάρμακα θα γίνει λίγο καιρό μετά την διαδικασία της εξωσωματικής και αφού έχετε πάρει τα αποτελέσματα αυτής που εύχομαι να είναι θετικά!!!!

Το Bowtech μπορεί να συνεχιστεί και στην εγκυμοσύνη για να ανακουφιστείτε από τα διάφορα προβλήματα αυτής όπως ο πόνος στην μέση, την πλάτη κλπ