ΤΕΧΝΙΚΗ BOWTECH

Η τεχνική Bowtech είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για τον δέκτη ο οποίος παρατηρεί καθημερινά το σώμα του να αλλάζει και οι ενοχλήσεις να υποχωρούν. Παρότι φαίνεται απλή σαν τεχνική, η δυναμική της βρίσκεται στην ακρίβεια των κινήσεων, πάνω σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Πολλά από αυτά τα σημεία είναι σημεία βελονισμού

Η τεχνική Bowtech ασχολείται με όλο το σώμα. Είναι μια τεχνική χειροθεραπείας που διεγείρει τον οργανισμό ώστε να αναλάβει δράση ο δικός του μηχανισμός αυτοθεραπείας. Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση μιας μεγάλης γκάμας ενοχλήσεων. 

Η τεχνική BOWEN δεν είναι μασάζ. Τρίψιμο ή παρατεταμένο άγγιγμα γύρω από μια περιοχή σώματος που δέχτηκε πρόσφατα κίνηση BOWEN μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την αποτελεσματικότητά της. Οι κινήσεις δεν είναι βαθύτερες από την περιτονία των επιφανειακά προσιτών μυών και απαιτείται μόνο απαλή πίεση (ρολάρισμα). Μάθετε τι ΔΕΝ είναι το Bowtech εδώ.

 Το Bowtech είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθώς επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με την μικρότερη δυνατή παρέμβαση στο σώμα και χωρίς καθόλου πόνο!

Τι κάνει….

Σαν τεχνική, αποκαθιστά την ισορροπία μέσω του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος το οποίο ελέγχει πάνω από το 80% των λειτουργιών του σώματος. Ο θεραπευτής στέλνει ερεθίσματα στο νευρικό σύστημα με τα χέρια του,  σε συγκεκριμένες θέσεις: σε μύες, τένοντες & συνδέσμους. Έτσι επηρεάζει  τον συνδετικό ιστό, την περιτονία και το νευρικό σύστημα στέλνοντας μηνύματα απευθέιας στον υποθάλαμο του εγκεφάλου! Εκεί γίνεται η επεξεργασία του μηνύματος που στείλαμε και το σώμα αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα. Οι κινήσεις Bowen (bowtech) είναι γνωστό ότι επηρεάζουν το σώμα μέσω της περιτονίας. Οι περισσότεροι που εφαρμόζουν την πρακτική Bowen, συνειδητοποιούν ότι οι αισθήσεις συχνά γίνονται αντιληπτές σε ένα πολύ διαφορετικό μέρος του σώματος από εκείνο στο οποίο έγινε η κίνηση. Και αυτό είναι συχνά μια ένδειξη για το πού το σώμα αισθάνεται περιορισμένο. Μάθετε περισσότερα για την περιτονία και την σχέση της με το Bowtech.

Το Bowtech ενεργοποιεί τις φυσικές μεθόδους αυτοθεραπείας του σώματος ώστε να επιτευχθεί η  συνολική ισορροπία και  αρμονία στο σώμα και να αρχίσει η ίαση. Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν σημαντική ανακούφιση μετά την πρώτη συνεδρία.

Η μέθοδος Bowen  είναι εξαιρετικά ήπια και τα αποτελέσματά της είναι εξαιρετικά ισχυρά και με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Μάθετε περισσότερα για την διαδικασία και την πρώτη συνεδρία.