Το Bowtech ως ασφαλής, ήπια και ανώδυνη τεχνική, μπορεί να εφαρμοστεί με  ασφάλεια στην εγκυμοσύνη. Γιατί η έγκυος όμως και η νέα μητέρα χρειάζεται το Bowtech?

Η εγκυμοσύνη είναι μια ευχάριστη περίοδος για την ζωή της γυναίκας κατά την οποία, τόσο η ίδια όσο και το σώμα της προετοιμάζεται την στιγμή της γέννησης και για την μητρότητα.

Παρόλα αυτά, σε κάποιες γυναίκες εμφανίζονται σωματικά προβλήματα τα οποία τις ταλαιπωρούν όπως ο πόνος στην μέση, την πλάτη, πιθανόν πονοκέφαλοι και αυπνίες, δυσκοιλιότητα  κ.α.

Μετά τον τοκετό συνήθως εμφανίζονται προβλήματα με την πλάτη, τους ώμους, τα χέρια και την μέση λόγω στης κακής στάσης και του βάρους από τις συχνές αγκαλιές στο μωρό και τον θηλασμό.

Όσον αφορά τις στάσεις θηλασμού, συμβουλευτείτε την Μαία σας ώστε να σας δείξει διάφορες τεχνικές κρατήματος του μωρού και επιπλέον μάθετε να θηλάζετε και ξαπλωμένη, ώστε να αποφορτίζεται το σώμα σας και να ξεκουράζετε.

Η μαστίτιδα επίσης είναι ένα συχνό φαινόμενο που ταλαιπωρεί πολλές νέες μητέρες.

Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, μέχρι το 1ο τρίμηνο, η τεχνική μπορεί να γίνει και μπρούμυτα στο κρεβάτι του μασάζ. Καθώς η εγκυμοσύνη προχωρά, η στάση τροποποιείται ώστε να μην πιέζεται η κοιλιά

To Bowtech μπορεί να προσφέρει σημαντική ανακούφιση σε αυτά τα προβλήματα αλλά και σε πολλά άλλα.

Τα μωρά και τα παιδιά επίσης μπορούν να ωφεληθούν πολύ από αυτή την ευχάριστη αλλά και θεραπευτική τεχνική

Δείτε που αλλού βοηθά η τεχνική Bowtech!

Εάν έχετε ένα τραυματικό τοκετό με περινεοτομή ή ρήξη περινέου ή μια καισαρική τομή που σας επιβαρύνει ψυχικά και συναισθηματικά , θα ήταν ωφέλιμο να εργαστούμε πάνω στην ουλή της τομής ώστε να απελευθερώσουμε  στην συναισθηματική φόρτιση από τον τοκετό που συνήθως συνδέεται με την ουλή. Επιπλέον βελτιώνεται σημαντικά και το αισθητικό μέρος καθώς η περιοχή αιματώνεται και δεν είναι τόσο εμφανής. Για την περιοχή του περινέου, γίνεται εκπαίδευση της γυναίκας ώστε να το κάνει στον εαυτό της εάν επιθυμεί.

Μάθετε γιατί είναι σημαντικό να εργαστείτε με τις ουλές στο σώμα σας με την Τεχνική  Scar Tissue Release