Ποιά είμαι

Λέγομαι Άννα Κονοβέση.

Σπούδασα στο ΤΕΙ Μαιευτικής και άρχισα την ενεργό δράση στην Μαιευτική από το 2000 ως το 2015 όπου ασχολήθηκα αποκλειστικά με το ελεύθερο επάγγελμα της Μαίας σε συνεργασία με αξιόλογους γυναικολόγους.

 Για πολλά χρόνια ασχολήθηκα επαγγελματικά με την προετοιμασία των εγκύων για τον τοκετό μέσα από την διδασκαλία της γιόγκα σαν μια μορφή ήπιας και ασφαλούς άσκησης αλλά και την εφαρμογή των αιθέριων ελαιών και των ανθοιαμάτων Dr. Bach για την ανακούφιση από διάφορα προβλήματα που προκύπτουν κατά την κύηση με πολύ καλά αποτελέσματα.

To 2006 έγινα Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών όπου και συνεχίζω να παρουσιάζω πιστοποιημένα σεμινάρια τόσο σε πολίτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Η εκπαίδευση μου και η ενασχόληση μου με τις Συμπληρωματικές – Ολιστικές  θεραπευτικές τεχνικές άρχισε από το 2002, και πλέον αποτελούν την κύρια επαγγελματική μου δραστηριότητα.

Εκπαιδεύτηκα σε διάφορες μεθόδους με σκοπό να έχω μια σφαιρική εικόνα και και είμαι πιο αποτελεσματική. Οι μεθοδοι αυτοί συμπεριλαμβανουν την Αρωματοθεραπεία, το Αρωματοθεραπευτικό μασάζ για εγκύους και μωρά (2002), Reiki II (2002), την Ανθοθεραπεία Dr. Bach (2007), την Hatha Yoga (2007) και πλέον στην τεχνική Bowtech (επίπεδο Advance) , το Tam Healing System, το μασάζ με Βεντούζες (Cupping Therapy), το Λεμφικό μασάζ, Facial Guasha, Sujok (Κορεάτικος Βελονισμός παλάμης & πέλματος ), στον Κοσμητικό Βελονισμό και σε ειδικά πρωτόκολλα Ηλεκτροβελονισμού. Επιπλέον είμαι πιστοποιημένη χειρίστρια μηχανήματος Βιοσυντονισμού.

Η επί χρόνια ενασχόληση μου με αυτές τις φυσικές θεραπείες αλλά και η μελέτη άλλων εναλλακτικών θεραπειών,  με έχουν πείσει  ότι, η Συμπληρωματική Θεραπευτική μπορεί να έχει άριστα αποτελέσματα στην υγεία είτε σαν πρόληψη, είτε σαν θεραπεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας σε προβλήματα υγείας και να μην παραμελείτε την φαρμακευτική σας αγωγή. Οι Συμπληρωματικές Εναλλακτικές Θεραπείες δεν αντικαθιστούν τα φάρμακα ούτε τον γιατρό  αλλά τα συμπληρώνουν! Ένας ευσυνείδητος Ολιστικός Θεραπευτής, δεν θα σας ζητήσει να σταματήσετε την φαρμακευτική αγωγή σας, ούτε να παρακούσετε τον γιατρό σας, Θα σας βοηθήσει όμως να έχετε πιο γρήγορη ανάρρωση, μείωση των προβλημάτων που προκύπτουν από το πρόβλημα υγείας σας, μείωση των παρενεργειών των φαρμάκων και καλύτερη υγεία (αναλόγως με την μέθοδο που θα επιλέξετε και την συνέπεια που θα δείξετε)

Οι συνεδρίες αφορούν κάθε ενδιαφερόμενο που θεωρεί οτι μπορεί να βοηθηθεί από αυτές τις τεχνικές

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

To SHAKTI Wellness Center θα χρησιμοποιήσει το email σας για να ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες μας, προσφορές και χρήσιμα άρθρα. Το email σας δεν θα κοινοποιηθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να διαγραφείτε όποτε το θελήσετε.