Ποιά είμαι

Λέγομαι Άννα Κονοβέση.

Σπούδασα στο ΤΕΙ Μαιευτικής και άρχισα την ενεργό δράση στην Μαιευτική από το 2000. Από το 2003 εως και το 2015 ασχολήθηκα αποκλειστικά ως ελεύθερη επαγγελματίας σε συνεργασία με αξιόλογους γυναικολόγους. Παράλληλα, από το 2002,  είχα αρχίσει την εκπαίδευση μου και  το ταξίδι μου στις Ολιστικές – Συμπληρωματικές θεραπευτικές τεχνικές και πλέον  αποτελούν  την αποκλειστική και κύρια επαγγελματική μου δραστηριότητα.

Κατά την χρονική περίοδο 2006 – 2014 διατηρούσα δικό μου χώρο, το SHAKTI – ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΉ & ΓΟΝΕΪΚΗ ΑΓΩΓΗ, όπου παρέδιδα συστηματικά μαθήματα γιόγκα για εγκύους και προετοίμαζα έγκυες για τον τοκετό, τον θηλασμό και την γονεϊκότητα μέσα τις συμπληρωματικές θεραπείες και  σχετικά σεμινάρια.

To 2006 έγινα Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών όπου και συνεχίζω να παρουσιάζω πιστοποιημένα σεμινάρια τόσο σε πολίτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Έχω εκπαιδευτεί και κατέχω πιστοποιητικό εκπαίδευσης στην τεχνική Bowtech, την τεχνική Scar Tissue Release,  την Ανθοθεραπεία Dr. Bach , την Αρωματοθεραπεία, την Hatha Yoga , , το Tam Healing System, το Cupping Therapy ( Βεντούζες), και ακόμα στα:  Su Jok, Reiki II, Guasha Face Massage… Είμαι μια αιώνια μαθήτρια των συμπληρωματικών θεραπειών καθώς η γνώση ποτέ δεν τελειώνει και παράλληλα, η κάθε τεχνική  συμπληρώνει το παζλ της καλής υγείας!

Έχω παρουσιάσει πολλά εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά σεμινάριο, σε πολίτες, επιχειρήσεις, εγκύους, δασκάλους γιόγκα αυτόνομα είτε σε συνεργασία με άλλους χώρους. Εχω κάνει επίσης πολλές δημοσιεύεις και παρουσιάσεις  σχετικά με τις Α’ βοήθειες, την γιόγκα εγκύων, το βρεφικό μασάζ, το Bowtech κ.α.

Η κύρια επαγγελματική μου δραστηριότητα πλέον αφορά το Bowtech και ακολουθούν η τεχνική Scar Tissue Release, η Ανθοθεραπεία Dr. Bach, η Γανοθεραπεία, το Su jok και το Cupping therapy

Οι συνεδρίες αφορούν κάθε ενδιαφερόμενο που θεωρεί οτι μπορεί να βοηθηθεί από αυτές τις τεχνικές