Η εσωτερική ανάγκη προσφοράς και βοήθειας προς τον συνάνθρωπό με οδήγησαν αρχικά να σπουδάσω Μαία, στο ΤΕΙ Μαιευτικής Αθηνών.

Άρχισα την ενεργό δράση στην Μαιευτική από το 2000 ως το 2015 όπου ασχολήθηκα αποκλειστικά με το ελεύθερο επάγγελμα της Μαίας σε συνεργασία με αξιόλογους γυναικολόγους. Συμμετείχα σε πολλούς τοκετούς και για πολλά χρόνια ασχολήθηκα επαγγελματικά με την προετοιμασία των εγκύων για τον τοκετό. Η προσέγγισή μου προς τις έγκυες ήταν πάντα ολιστική! Συμπεριλάμβανε κυρίως την διδασκαλία της γιόγκα σαν μια μορφή ήπιας και ασφαλούς άσκησης αλλά και την εφαρμογή της Αρωματοθεραπείας και του Αρωματοθεραπευτικού Μασάζ και των Ανθοιαμάτων Dr. Bach για την ανακούφιση από διάφορα προβλήματα που προκύπτουν κατά την κύηση με πολύ καλά αποτελέσματα. Διατηρούσα τον χώρο SHAKTI- ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΉ & ΓΟΝΕΪΚΗ ΑΓΩΓΗ από το 2006 μέχρι το 2013, τον πρώτο αναγνωρισμένο χώρο προετοιμασίας εγκύων με γιόγκα στο Μαρούσι.

To 2006 έγινα Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών όπου και συνεχίζω να παρουσιάζω πιστοποιημένα σεμινάρια σε πολίτες και νέους γονείς αλλά και σε επιχειρήσεις. Σχετικά με τις εκπαιδεύσεις στις πρώτες βοήθειες για ενήλικες, βρέφη και παιδιά, δείτε εδώ.

Αγαπώ να βοηθώ τους ανθρώπους και γι’ αυτό εκπαιδεύτηκα σε διάφορες μεθόδους με σκοπό να έχω μια σφαιρική εικόνα , να κατανοώ καλύτερα τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους και και είμαι πιο αποτελεσματική.

Η εκπαίδευση μου και η ενασχόληση μου με τις Συμπληρωματικές – Ολιστικές  θεραπευτικές τεχνικές άρχισε από το 2002, και από το 2017 αποτελούν την κύρια επαγγελματική μου δραστηριότητα. με κύρια εφαρμογή το Bowtech.

Οι μέθοδοι αυτοί συμπεριλαμβάνουν:

Αρωματοθεραπεία, το Αρωματοθεραπευτικό μασάζ για εγκύους και μωρά (2002), Reiki II (2002), Ανθοθεραπεία Dr. Bach (2007) Hatha Yoga Teacher (2007), Tεχνική Bowtech, επίπεδο Advance (2017),Tam Healing System, Βεντουζοθεραπεία (Cupping Therapy), Λεμφικό μασάζ, Facial Guasha, Sujok Βελονισμός παλάμης & πέλματος (Ρεφλεξοθεραπεία), Κοσμητικό Βελονισμό και, Ειδικά πρωτόκολλα Ηλεκτροβελονισμού.

Επιπλέον είμαι πιστοποιημένη χειρίστρια μηχανήματος Βιοσυντονισμού με εξειδίκευση στο διατροφικό τεστ.

Από 9/12/20 ανέλαβα χρέη Πρόεδρου του Σωματείου Bowtech Ελλάδας και το όνειρο μου είναι να κάνω γνωστό το Bowtech σε όλη την Ελλάδα!

Η επί χρόνια ενασχόληση μου με αυτές τις φυσικές θεραπείες αλλά και η μελέτη άλλων εναλλακτικών θεραπειών,  με έχουν πείσει  ότι, η Συμπληρωματική Θεραπευτική μπορεί να έχει άριστα αποτελέσματα στην υγεία! Προσωπικά πιστεύω ότι, σε πολλές περιπτώσεις θεμάτων υγείας, δεν υπάρχει πανάκεια σε μια θεραπευτική μέθοδο είτε αυτή ανήκει στην κλασσική Ιατρική είτε στην συμπληρωματική/ εναλλακτική θεραπευτική.

Οι συνεδρίες αφορούν κάθε ενδιαφερόμενο που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθηθεί από αυτές τις τεχνικές, έχοντας γνώση ότι πρόκειται για εναλλακτικές θεραπείες, ότι δεν είμαι ιατρός και ότι δεν υπόσχομαι θεραπεία

Είμαι μητέρα 2 μικρών παιδιών και κατάγομαι από την Χαλκίδα.