Τεστ συμβατών, μη συμβατών και ουδέτερων τροφών και ποτών σε πάνω από 1000 είδη  (συμπεριλαμβάνει και βότανα, πόσιμα υγρά (ποτά, διάφορα είδη νερών κ.α.) τροφές από Ρωσία, Θιβέτ κ.α.) και επιπλέον ταυτόχρονη λήψη θεραπευτικών / ρυθμιστικών συχνοτήτων (ενδογενής Βιοσυντονισμός BRT).

Στην ουσία βλέπουμε την υπερευαισθησία ή όχι, του οργανισμού μας, σε κάποιες τροφές, βότανα ή ποτά που πιθανόν είναι υπεύθυνες για τις φλεγμονές στο σώμα μας.

 Αποκλείοντας αυτές τις τροφές, μπορούμε να δούμε ικανοποιητικά αποτελέσματα στην βελτίωση της υγείας μας, ακόμα και να χάσουμε κάποια κιλά.

Πεπτικά προβλήματα όπως δυσπεψία, γαστροισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ), τυμπανισμός κ.α, μπορεί να οφείλονται σε υπερευαισθησία του οργανισμού σε κάποιες τροφές. Το τεστ, θα σας βοηθήσει  να εντοπίσετε αυτές τις τροφές και να τροποποιήσετε την διατροφή σας.

Μπορεί ακόμα, να είναι η απάντηση στο γιατί δεν χάνετε βάρος ενώ κάνετε πρόγραμμα διατροφής- ίσως η αιτία να είναι κάποιες τροφές στις οποίες δεν είναι συμβατές με τον μεταβολισμό σας.

Ποιες περιπτώσεις μπορεί να ωφελήσει το διατροφικό τεστ:

Μέγιστα οφέλη μπορούν να έχουν άνθρωποι με γαστροπεπτικές διαταραχές ( τυμπανισμός, καούρες, δυσπεψία, δυσβίωση, νόσο του Crohn, έλκος, κ.α.), μπλοκαρισμένο μεταβολισμό και μεταβολικές παθήσεις

Πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα μπορεί να δείξει, ο αποκλεισμός αυτών των τροφών, σε: ρευματοειδή αρθρίτιδα και άλλα αυτοάνοσα νοσήματα, ημικρανίες, ορμονικά προβλήματα κ.α.

Διάρκεια συνεδρίας 30′-1 ώρα