Διαδικασία Συνεδρίας

Οι συνεδρίες Bowtech γίνονται  μια φορά την εβδομάδα. Είναι μια ευχάριστη και χαλαρωτική διαδικασία που απολαμβάνουν όλοι οι δέκτες.

Η πρώτη συνεδρία διαρκεί συνήθως 1 1/2 ώρα.  Διάρκεια των επόμενων συνεδριών, εξαρτάται από το είδος του προβλήματος και το πρωτόκολλο που ακολοθούμε κάθε φορά. Ο χρόνος μπορεί να κυμανθεί από 15′ εως και 45′.

Κατά την 1η συνεδρία δίνεται αρκετός χρόνος στο ιστορικό το οποίο είναι αναλυτικό.

Στην συνέχεια, γίνεται μια ολοκληρωμένη συνεδρία με βασικές κινήσεις του Bowtech χωρίς να εστιάσουμε απαραίτητα στο πρόβλημα που σας απασχολεί από την 1η συνεδρία εκτός και αν είναι άμεση ανάγκη για ανακούφιση.

Αυτό γίνεται για να δώσουμε στο σώμα το ερέθισμα που χρειάζεται και  να ερθει σε ισορροπία ώστε να αρχίσει η ίαση. Οι περισσότεροι νιώθουν σημαντική ανακούφιση από την 1η κιόλας συνεδρία.

Ο δέκτης παραμένει ντυμένος με ελαφριά και άνετα ρούχα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι του μασάζ βιώνοντας μια απόλυτα χαλαρωτική αλλά και συνάμα θεραπευτική εμπειρία! Δεν χρησιμοποιούμε λάδια παρά μόνο τα χέρια μας.

Οι κινήσεις είναι απαλές και δεν πρέπει να δημιουργούν πόνο. Ανάμεσα από τις κινήσεις γίνονται μικρά διαλείμματα  2-3′  ώστε να δώσουμε τον χρόνο να περάσει το μήνυμα στο σώμα μέσω του νευρικού συστήματος  και να δούμε πως θα αντιδράσει. Σε κάποιες τεχνικές απαιτείται μεγαλύτερο διάλειμμα.

Πολλοί επιλέγουν το Bowtech ως μέθοδο συναισθηματικής απελευθέρωσης και χαλάρωσης αντί το μασάζ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Bowtech δεν είναι μασάζ, δεν γίνεται δακτυλοπίεση ή εντριβές  και δεν μοιάζει με καμία από τις γνωστές χειροπρακτικές μεθόδους


Η μέθοδος έχει γενικά πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας . Σε άλλες περιπτώσεις προσφέρει ι οριστική ή μακροχρόνια απαλλαγή από το πρόβλημα που απασχολεί τον δέκτη και σε άλλες περιπτώσεις σημαντική ανακούφιση και βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Το μικρό ποσοστό αποτυχίας που έχει εξαρτάται  από την ηλικία, το πόσο βεβαρημένος και τοξινωμένος   είναι ο οργανισμός, το πόσο βοηθά και ο ίδιος ο δέκτης στην αποκατάσταση, πόσα χρόνια είναι το πρόβλημα και αν λαμβάνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή,ποια είναι η αιτία του κλπ

 

Δοκιμάστε την τεχνική Bowtech και δείτε την ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Ζήστε χωρίς πόνους και φλεγμονές και απολαύστε την υγεία σας!

Εξετάσεις και ιατρική γνωμάτευση είναι επιθυμητά. Μην παραμελείτε την αγωγή του γιατρού σας  εάν υπάρχει.  Η αλλαγή της φαρμακευτικής σας αγωγής, εάν είναι απαραίτητο, θα γίνει σε συνεργασία και μόνο με τον θεράποντα ιατρό σας και όχι με εμένα. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου.

Εαν έχετε σύσταση από τον θεράποντα ιατρό σας να κάνετε Φυσικοθεραπείες, ολοκληρώστε τις συνεδρίες Φυσικοθεραπείας και μια εβδομάδα μετά μπορείτε να δοκιμάσετε το Bowtech αν επιθυμείτε. Παρακαλώ ενημερώστε τον γιατρό σας για τις συνεδρίες Bowtech εάν έχετε βαρύ ιστορικό.