Το Bowtech (BowenTherapy) είναι μια δια χειρός ολιστική μέθοδος ενισχύει και ενεργοποιεί την αυτο-θεραπευτική ικανότητα του κάθε σώματος. Σαν αποτέλεσμα επιταχύνεται η ανάρρωση και υπάρχει σημαντική βελτίωση των συμπτωμάτων! Το Bowtech συμβάλει στο να έχετε καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα! 

Σαν τεχνική ασχολείται με όλο το σώμα. Eίναι εξαιρετικά ωφέλιμη για τον δέκτη ο οποίος παρατηρεί καθημερινά το σώμα του να αλλάζει και οι ενοχλήσεις να υποχωρούν. Παρότι φαίνεται απλή τεχνική, η δυναμική της βρίσκεται στην ακρίβεια των κινήσεων, οι οποίες γίνονται πάνω σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Πολλά από αυτά τα σημεία είναι σημεία βελονισμού.

Το Bowtech μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για

  • την ανακούφιση από τον οξύ και χρόνιο πόνο,
  • τη μείωση του χρόνου αποκατάστασης μετά από οποιαδήποτε ασθένεια, χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό πριν συνέβη.

Η τεχνική BOWEN δεν είναι μασάζ. Οι κινήσεις δεν είναι βαθύτερες από την περιτονία των επιφανειακά προσιτών μυών και απαιτείται μόνο απαλή πίεση (ρολάρισμα). Μάθετε τι ΔΕΝ είναι το Bowtech εδώ.

 Το Bowtech Therapy είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθώς επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με την μικρότερη δυνατή παρέμβαση στο σώμα και χωρίς καθόλου πόνο!

Η μέθοδος Bowen είναι κατάλληλη και ασφαλής για κάθε ηλικία, από νεογέννητα έως και εγκύους και ηλικιωμένου και μπορεί αν βοηθήσει σε μια πληθώρα προβλημάτων υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

 Ως ασφαλής, ήπια και ανώδυνη τεχνική, μπορεί να εφαρμοστεί με  ασφάλεια στην εγκυμοσύνη, σε μωρά και σε παιδιά.

Το Bowtech χρησιμοποιείται αποτελεσματικά για αθλητικούς τραυματισμούς, σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων όπως ποδόσφαιρο, ράγκμπι, πολεμικές τέχνες, χορός, τρέξιμο, τένις, ποδηλασία, κολύμπι, γκολφ κ.α.

Η πρακτική Bowen Therapy χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από ελίτ αθλητές, ειδικά στο εξωτερικό, όχι μόνο για τη αποκατάσταση των αθλητικών τραυματισμών, αλλά και για την πρόληψή τους. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι προσφέρει γρήγορη ανακούφιση και βελτιώνει τον χρόνο ανάρρωσης.