Οι φυσικές θεραπείες που εφαρμόζονται στο Holistic Lab, δεν έρχονται σε αντίθεση με την συμβατική ιατρική. Ποτέ δεν θα σας ζητηθεί να παρακούσετε τον γιατρό σας ή να σταματήσετε την θεραπευτική αγωγή σας. Η προσέγγισή είναι συμπληρωματική και συνήθως αποτελεσματική και έχει σαν σκοπό την ενδυνάμωση και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Δεν γίνεται διάγνωση ασθένειας ούτε αναλαμβάνω ασθενείς! Δεν δίνω ιατρικές οδηγίες παρά μόνο συμβουλες μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία μου ως Επαγγελματίας Υγείας (Μαία) εξειδικευμένη σε Συμπληρωματικές- Ολιστικές Θεραπείες από το 2002. Ο όρος θεραπεία χρησιμοποιείται με την έννοια των εναλλακτικών θεραπειών και είναι ένας όρος παγκοσμίως γνωστός και αποδεκτός.

Δέχομαι ανθρώπους που επιθυμούν να δοκιμάσουν και άλλες μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν το επίπεδο της ζωή τους και να ανακουφιστούν. Γι΄ αυτό και δεν αναφέρομαι σε αυτούς ως “ασθενείς” αλλά ως “δέκτες”.  Μέσα από τις τεχνικές αυτές, προσπαθούμε να φέρουμε ισορροπία στον οργανισμό ώστε να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί αυτοθεραπείας του σώματος και να υπάρξει βελτίωση.

Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας για σοβαρά προβλήματα της υγείας. Για την καλύτερη αντιμετώπιση με εναλλακτικές μεθόδους, είναι προτιμότερο να υπάρχει ήδη ιατρική γνωμάτευση και ιατρική καθοδήγηση.

Ενημερώστε τον γιατρό σας αν θέλετε να ακολουθήσετε και κάποια άλλη θεραπευτική τεχνική. Με την ιατρική είμαστε σύμμαχοι και όχι απέναντι!